MILANOVIĆ IZ SINJA ODGOVORIO SRBIJANSKIM POLITIČARIMA: "Ovo je naša zemlja i bit će onakva kako se mi dogovorimo"

Hrvatski predsjednik Zoran Milanović, pokrovitelj 305. Sinjske alke, komentarisao je u Sinju kako mu je drago što je tu, a potom se osvrnuo i na druge teme.

  • Regija

  • 09. Avg. 2020  

  • 0

Kritike iz Srbije na račun Borisa Miloševića i njegovog odlaska u Knin, kaže, nije pratio.

- Žao mi je ako su to rekli, nisam pratio što su govorili. To je naša stvar u Hrvatskoj. Ako im nije po volji, žao mi je, mislim da smo dali sve od sebe i više od toga, rekao je Milanović, prenosi N1.

Milanović kaže da je ovo "naša zemlja i bit će onakva kako se mi dogovorimo".

- A dogovaramo se dosta dobro. Vlada vodi unutaranju i vanjsku politiku, Vlada je važnija, predsjednik je tu da pomogne, kaže Milanović.

- Odnos s premijerom je korektan. Mi smo bili različite političke opcije, pitanje je koliko različite, a s Vladom imam područja u kojima moramo surađivati. Bit će to ok, ja se nadam, istakao je predsjednik Hrvatske, prenosi N1.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...