OVAJ VIDEO VIDJELO JE DESET MILIONA LJUDI: Bijesna žena upala na vjenčanje i viknula mladoženji: "Nosim tvoje dijete", pogledajte šta se dogodilo kasnije...

Snimak na kojem se vidi kako je navodna trudna ljubavnica upala na svadbu i vikala mladoženji da nosi njegovu bebu, postala je hit na TikToku.

  • Šareni svijet

  • 10. Avg. 2020  10. Avg. 2020

  • 0

"Stvarno, Anthony? Pravit ćeš se da me ne poznaješ? Nisi uzeo lijekove danas?", čuje se na snimku žena koja je uzurpirala vjenčanje. "I imam tvoje dijete ovdje. Anthony, znam da me čuješ", nastavlja žena.

I dok se mladenka i mladoženja odbijaju okrenuti i suočiti s njom, djeveruša, za koju se čini da je mladenkina kći, bacila je cvijeće prema ženi. "Bolje da odeš s vjenčanja moje mame, šta nije u redu s tobom?", viknula joj je.

Video nastao u Detroitu, pogledalo je gotovo 10 milona ljudi, a podijeljen je i na Redditu.

Mnogi su se pitali šta se dogodilo nakon toga, a na TikToku se pojavio i nastavak. Ceremonija je nastavljena, a svećenik je morao ohrabriti šokirane goste da plješću nakon što je proglasio par mužem i ženom.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...