SVE SE (NE) MOŽE KAD SE CRNOGORSKI SRBI SLOŽE: Pogledajte dramu na ulazu u zgradu Opštine Budva...

Privatno obezbjeđenje i pripadnici Interventne jedinice crnogorske policije onemogućili su predstavnicima nedavno smijenjene lokalne vlasti iz Demokratske Crne Gore i Demokratskog fronta da uđu u zgradu opštinske uprave Budva.

  • Regija

  • 10. Avg. 2020  10. Avg. 2020

  • 0

Kako su prenijele prosrpske podgoričke "Vijesti", obezbjeđenje je najprije spriječilo najstarijeg odbornika Gojka Liješevića da uđe u zgradu Opštine, nakon čega je počeo pokušaj probijanja kordona.

Spriječen je ulazak u zgradu Opštine i Marku Careviću, Krsti Radoviću i još nekolicini odbornika Demokratskog fronta I Demokrata.

Ispred zgrade okupili su se i simpatizeri smijenjene vlasti.

Carević i Radović su, nakon što nisu uspjeli da probiju kordon, pozvali okupljene na smirivanje tenzija.

Radović je insistirao da ga puste u skupštinsku službu da bi zakazao nastavak 33. i 34. sjednice lokalnog parlamenta, na čijem su dnevnom redu njegova i smjena Carevića.

"Dajte jednom nešto ispoštujte, dva mjeseca vas molimo da donesete papir, zbog čega nam je zabranjeno. Mislite da ste neka sila", kazao je Carević.

(SB/Tanjug)   

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...