RADONČIĆEVA GENERALNA SEKRETARKA: Evo šta je poručila o novom prijedlogu Demokratske fronte za poziciju ministra zdravstva KS

Generalna sekretarka SBB Sanela Prašović Gadžo večeras je dala izjavu za FTV o stavu Saveza za bolju budućnost BiH, kada je je riječ o novom prijedlogu Demokratske fronte za poziciju ministra zdravstva KS.

  • Politika

  • 10. Avg. 2020  

  • 1

"Objasnila sam da SBB BiH očekuje da zbog eskalacije pandemije i iznimno teške situacije, kandidat za ministra mora prvo pred Skupštinom KS prezentirati hitne i konkretne mjere koje nudi kada je zdravstvo Kantona Sarajevo u pitanju, odnosno poslanicima se moraju predočiti precizni rokovi kao i institucionalni mehanizmi za ispunjavanje istih.

Jednom smo podržali ličnost za ministra. Sada želimo da podržimo program mjera koje će suvereno i kompetentno predložiti i provesti osoba koja želi preuzeti mjesto ministra zdravstva u Kantonu Sarajevo", napisala je Sanela Prašović Gadžo na svom facebook profilu.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...