TRUMP PONOVO ŠOKIRAO NACIJU: Predsjednik SAD-a razmatra uvođenje odluke koja zabranjuje...

Trump je, otkako je počela pandemija, uveo niz restrikcija što se tiče imigracija. 

  • Svijet

  • 11. Avg. 2020  11. Avg. 2020

  • 0

Administracija američkog predsjednika Donalda Trumpa razmatra mjeru kojom će blokirati američke državljane i osobe sa stalnim boravištem u SAD-u da se vrate kući ako se sumnja da su zaraženi koronavirusom, objavili su "New York Times" i Reuters. 

Prijedlog ove mjere dao bi vlastima odobrenje da blokiraju ulazak pojedinaca za koje se vjeruje da su oboljeli od Covida-19 ili neke druge bolesti. 

Trump je, otkako je počela pandemija, uveo niz restrikcija što će tiče imigracija. 

U Brazilu je u toku posljednja 24 sata rgistrirano 22.408 novih slučajeva zaraze koronavirusom, prenosi Tanjug. Za samo jedan dan, broj preminulih povećao se za 703, saopćilo je ministarstvo zdravlja.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...