MOTOCIKLISTI SAJLA ODRUBILA GLAVU: Očajna majka otkriva da se kobnog dana mladić TRI PUTA VRAĆAO KUĆI

- Tri puta se vraćao kući – prvo je nešto vario, pa se vratio po gorivo, ali se poslije trećeg odlaska više nije vratio. Ne mogu nikoga da optužujem, jer ni sama još ništa ne znam. Istraga je u toku i pokazaće šta se i kako dogodilo – rekla je majka tragično nastradalog mladića za hrvatske medije.

  • Hronika

  • 12. Avg. 2020  12. Avg. 2020

  • 0

I dok policija istražuje okolnosti njegova stradavanja, cijelo mjesto bruji da je mladić, vozeći se s prijateljem na “kroseru”, na šumskom putu naletio na sajlu zavezanu za stabla preko puta

alt

Moj Dorian živio je punim plućima. Sad je bio ovdje, sad ondje… U nedjelju nije niti planirao neku dužu vožnju, nije niti odijelo obukao nego je otišao u radnom. Triput se vraćao kući – prvo je nešto vario, pa se vratio po gorivo, no nakon trećeg odlaska više se nije vratio, govori nam Tanja, shrvana majka tragično preminulog Doriana Semiona Valentića (21) iz Brnelića u Jelenju.

On je u nedjelju smrtno stradao tijekom vožnje motocikla šumskim putem na području Jelenja kod Rijeke. I dok policija istražuje okolnosti njegova stradavanja, cijelo mjesto bruji da je mladić, vozeći se s prijateljem na “kroseru”, na šumskom putu naletio na sajlu zavezanu za stabla preko puta.

altFoto: Nel Pavletic/PIXSELL

– Dečki su se spuštali šumskim putem prema asfaltu. Tad su naletjeli na sajlu. U trenu ga je sajla zbacila s motocikla i pri tome ga teško ozlijedila – kazao nam je mještanin upućen u ovaj događaj. Kako doznajemo, prizor je bio stravičan. Prvi mladić ju je uočio i sagnuo se. Ali Dorian je nije vidio, žica je nesretnom mladiću doslovce odrubila glavu. Na mjestu njegova stradavanja, na šumskom puteljku u Lukežima, obitelj i prijatelji upalili su lampaše.

– Ne mogu nikoga optuživati jer niti sami još ništa ne znamo. Istraga je u tijeku i pokazat će što se i kako dogodilo. No ako je točno što se priča, da je netko postavio sajlu na šumskom putu, to nije normalno. Smatram, ako je nešto ograđeno, da je to trebalo biti i označeno – govori Dorianova majka.

altFoto: Nel Pavletic/PIXSELL

Dorianovi prijatelji su s nevjericom primili strašnu vijest. Svi s kojima smo razgovarali redom govore da je Dorian bio izniman mladić, vrijedan, dobar, požrtvovan, odličan prijatelj. Policija je o smrtnom stradavanju 21-godišnjaka tijekom vožnje motocikla izvijestila da provodi kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile okolnosti i činjenice događaja. A krimi-istraživanje znači da se dogodilo nešto neuobičajeno, da to nije bila obična prometna nesreća.

– Prema dosadašnjim saznanjima, mladić je stradao 9. kolovoza tijekom vožnje motocikla šumskim putem na području Jelenja. Liječnička pomoć pružena mu je na mjestu događaja, ali je, nažalost, preminuo – izvijestila je lokalna policija. Istraga bi, dakle, trebala utvrditi tko je i zašto na šumskom putu postavio sajlu.

altFoto: Nel Pavletic/PIXSELL

– Duže vremena je sajla tu, samo je prije bila postavljena niže, u razini koljena, a sad je bila podignuta, u razini prsa i vrata motociklista – kazao nam je jedan mladić.

Susjeda koja živi odmah do mjesta tragedije kazala je da motociklisti često voze tuda i nikome nisu nikad smetali. Kazala je da se inače vozi njih pet-šest u skupini, a u nedjelju je čula zvuk samo dva motocikla. To su bili Dorian i njegov prijatelj. Potresli su je zvuci Hitne, a potom i policije. Mladiću nije bilo spasa prenosi 24Sata.

altFoto: Nel Pavletic/PIXSELL

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...