ENGLEZI SU OČAJNI: Pogledajte o kakvoj VAR prevari i danas bruji nogometna Evropa…

Sevilla je sa minimalnih 1:0 pobijedila Wolverhampton i plasirala se u polufinale Europa lige, ali ta je utakmica mogla otići i u drugom smjeru. 

  • Sport

  • 12. Avg. 2020  12. Avg. 2020

  • 0

Pri rezultatu 0:0 engleski tim je imao penal, ali se Raul Jimenez nije proslavio, a dojam je da je VAR tehnologija sabotirala Meksikanca.

Napadač je do sinoć penale izvodio s lakoćom, jer je uspio realizirati 21 uzastopni udarac s bijele tačke, ali je sinoć njegovoj seriji došao kraj.

Jimenez je pucao, ali je Bono uspio odbraniti njegov udarac. Ipak, pitanje je da li je marokanski golman stajao na liniji.

Sudija Rocchi nije dobio nikakvu signalizaciju iz VAR sobe pa nije bilo ni odluke o ponavljanju.

Jimenez je penale pucao žmireći sve do sinoć, a onda je uslijedila VAR sabotaža

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...