KAKAV DEBAKL ČELNIKA SNSD-a: Hercegovci bojkotirali Dodika, ovo će dugo pamtiti…

Ponižavanje i gaženje starih i odanih članova SNSD-a vratit će se Luki i Miki u novembru kao bumerang, a debakl i tužni skup "srbendi" u Lastvi to jasno najavljuje.

  • Mini market

  • 13. Avg. 2020  13. Avg. 2020

  • 0

Danima su lokalni čelnici SNSD-a u Lastvi pozivali Lastvane na sastanak i večeru sa Lukom Petrovićem kod domaćina Vese Kosovića u selu Breštani, ali ako se po jutru dan poznaje, SNSD bi u novembru mogao doživjeti pravi debakl.

Lokalni čelnici SNSD-a Janković i Vučurević uspjeli su nekako okupiti jedva desetak mještana, a bojkot je pokazao koliko je narod nezadovoljan radom lokalne vlasti, koja u četiri godine nije ispunila nijedno obećanje niti je uradila nešto da poboljša život i zadrži narod u Lastvi, piše na svom blogu Nebojša Vukanović.

Luka Pertović je sa sobom poveo kuma Miku i prikolicu Grubača, obećao da će pružiti 1,5 kilometra asfalta od Breštana prema Jazini, te u četiri oka posao nekim „opozicionarima“ kako bi ih preveo na svoju stranu, a nije svjestan da će ga upravo "papci" skupo koštati. Cijeli SNSD je talac "papaka" i izdajnika, od Kovača do Slavkovih PDP-ovih uzdanica i junoša, koji su nagrađeni poslovima i sinekurama za vjerolomstvo, dok su stari članovi i odani SNSD-ovci marginalizovani odbačeni na stranu.

alt Ponižavanje i gaženje starih i odanih članova SNSD-a, vratit će se Luki i Miki u novembru kao bumerang, a debakl i tužni skup srbendi u Lastvi to jasno najavljuje.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...