BOMBA I U ŠESTOJ DECENIJI: Otkrivena tajna pločica na stomaku Jennifer Lopez, evo šta joj brzo topi salo…

Jennifer Lopez, pjevačka megazvijezda i glumica napunila je 51 godinu, a i dalje je pravi primjer za vježbanje.

  • Sex i grad

  • 13. Avg. 2020  

  • 0

I za odlične rezultate vježbanja, jer na njenim joj trbušnim mišićima mogu pozavidjeti mnogi koji se znoje po teretanama.

Naporan režim tjelovježbe definitivno je ključni dio puta J.Lo do toga da izgleda kako izgleda, ali i birana prehrana ima važnu ulogu.

Kako je za „The Oprah Magazine” otkrio Dodd Romero, trener Jennifer Lopez, intenzitet treninga kakve ona radi nije nimalo lako slijediti.

Što se tiče prehrane, i ona je usmjerena na izgradnju tijela i posebno trbušnih mišića, pa se temelji na svježoj, organskoj hrani i proteinima. Kako je Jennifer svojevremeno otkrila za „People”, prehranu pažljivo planira, obroci joj obiluju voćem i povrćem, a povremeno isproba i kratkotrajne programe prehrane za koje misli da će joj činiti dobro - nedavno je na Instagramu objavila da je deset dana slijedila dijetu siromašnu ugljikohidratima i bez šećera.

Kad je u fazi jedenja ugljikohidrata, povremeno uživa u složenim ugljikohidratima, kao što su zobena kaša sa svježim bobičastim voćem, batat, smeđa riža, kvinoja i kruh od riže.

„Kloni se prerađene hrane i nastoji nutrijente dobivati iz cjelovitih namirnica”, rekao je Dodd. To uključuje bjelanjke, pureća i pileća prsa, meso goveda hranjenih na paši, losos i brancina. Jednom na dan počasti se šakom orašastih plodova, a jednom sedmično dopusti sebi i malo opuštanja, tada pojede koji keks s komadićima čokolade, otkrio je njen partner Alex Rodriguez, bivši igrač bejzbola.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...