NAKON STRAVIČNOG UBISTVA U SARAJEVU: Poznati identiteti ubijenog muškarca i uhapšenih…

U sarajevskom naselju Ahatovići sinoć se, kako smo već objavili, desilo ubistvo i ranjavanje, nakon čega su uhapšene tri osobe, potvrđeno je iz policije.

  • Hronika

  • 13. Avg. 2020  13. Avg. 2020

  • 1

Prema nezvaničnim informacijama, ubijen je Midhat Čardaković, koji je zadobio smrtonosni ubod nožem. U istom incidentu povrijeđena je njegova supruga, navodno kada je krenula da mu pomogne. Ona je zbrinuta u KCUS-u.

Iz policije je saopćeno da je u Ranovačkoj ulici došlo do tuče više osoba te da je jedna osoba ubijena, a druga lakše povrijeđena, piše "Oslobođenje".

Policijski službenici priveli su tri osobe S. Š. (1969), A. Š. (2001) i H. Š., a prema pisanju medija, radi se o Senadu i Aldinu Šabiću te Hamedu Šutroviću.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...