SAZNAJEMO IZ VRHA SDP-a: PDA i Mirsad Kukić dali punu podršku Jasminu Imamoviću u izbornoj trci za gradonačelnika Tuzle!

Špekulacije o kandidatima za gradonačelnika Tuzle su okončane. Poznati su kandidati iz redova Naše stranke, koalicije DF, SD i GS, a stranka PDA Mirsada Kukića, a prema pouzdanim informacijama "Slobodne Bosne" tuzlanski ogranak stranke nekadašnjeg SDA-ovog vladara Banovića Mirsada Kukića povukla se iz izborne trke u korist SDP-ovog kandidata Jasmina Imamovića.

  • Politika

  • 13. Avg. 2020  

  • 1

Od ranije su mediji pisali o dobrim odnosima koji vladaju između PDA i SDP-a, a posebno između Jasmina Imamovića i Mirsada Kukića.

Budući da je Naša stranka nedavno predstavila svog kandidata za gradonačelnika Tuzle, te time u Tuzli pokopala sporazum koji imaju sa SDP-om, SDP se našao pred svršenim činom. Morali su učiniti sve da izmole od Kukića da PDA odustane od kandidata za gradonačelnika Tuzle. Kolika je cijena ove usluge, saznat ćemo ukoliko Jasmin imamović ostane na dosadašnjoj (dugogodišnjoj) poziciji tuzlanskog gradonačelnika.

(S. B.)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...