IMA NEKA TAJNA VEZA: Procurila fotografija koja potvrđuje tajnu ljubav Lepe Brene i Gorana Bregovića, ljubavnici su se skrivali na pustom otoku...

Lepa Brena i Goran Bregović - bila je to ljubav o kojoj se godinama šuškalo, posebno osamdesetih. Svi su znali da postoji hemija između njih i da se nešto događa, ali niko nije imao dokaze.

  • Estrada

  • 14. Avg. 2020  14. Avg. 2020

  • 0

Mnogi su tvrdili da među njima postoji neka tajna veza. Mediji su punili novinske stupce tračevima o Bregovićevoj romansi s Lepom Brenom, a glavni akteri, tada najveće zvijezde Jugoslavije, pažljivo su svoj privatni život skrivali od znatiželjnika i nikada nisu u javnosti govorili o svojoj vezi.

A sada, nakon više od tri decenije, "Jutarnji" je u posjedu fotografije koja potvrđuje tajnu ljubav Lepe Brene (59) i Gorana Bregovića (70).

Riječ je o fotografiji staroj 36 godina iz privatne arhive izvora koji je za potrebe teksta ostao anoniman.

Ova intrigantna fotografija prikazuje Lepu Brenu i Bregovića u opuštenom, ljetnom izdanju, uhvaćene na odmoru u prirodi koja se nazire u pozadini. Bregović nosi žute kupaće gaće s havajskim uzorkom, a uz svoju prepoznatljivu frizuru, nosi i sunčane naočale dok u rukama drži malo janje.

Brena je, pak, u mornarskom outfitu, bijelim vrućim hlačicama i majici na plavo-bijele pruge, a nosi i decentan nakit, zlatne kolutove na ušima i tanku narukvicu, što je i danas posebno u trendu.

Razotkrivajuća fotografija nastala je u ljetnim mjesecima 1984. godine na izoliranom otoku Šćedro, koji se nalazi uz južnu obalu Hvara, od kojeg ga dijeli samo Šćedarski kanal.

Otok se prostire na samo osam kilometara, a ljeti tamo živi tek 30 ljudi, stoga je idealno skrovište za ljubavnike željne mira i romantike, daleko od očiju zaluđenih fanova i paparazza.

Na fotografiji je Lepa Brena tek u zamahu svoje karijere. Ima 23 godine, a godinu ranije izbacila je singlicu “Sitnije, Cile, sitnije” i ekstremno popularan album “Mile voli disko” s istoimenim hitom te pjesmama “Duge noge” i “Došlo vreme da se pođe”, koji je prodan u 780.000 kopija. Deset godina stariji od Brene, Bregović je tada s pune 34 godine u jeku svoje slave i rastura po Jugoslaviji kao vođa "Bijelog dugmeta".

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...