PROGOVORILA HOLIVUDSKA SEKS-BOMBA: Nakon Demi Moore, svoju životnu priču odlučila je ispričati i ona…

Na svom Instagram profilu 62-godišnja Sharon Stone iznenadila je mnoge objavom naslovnice svojih memoara pod nazivom "The Beauty Of Living Twice", koji bi svjetlo dana trebala ugledati u martu 2021., a u kojima će ispričati sve o svojim razvodima, ali i o životu nakon moždanog udara.

  • Show

  • 14. Avg. 2020  14. Avg. 2020

  • 0

Dobro poznata crno-bijela fotografija, na kojoj kao da se pokušava sakriti vlastitim rukama, naslovnica je memoara Sharon Stone, čime se pohvalila na Instagramu.

"Jedna stvar me natjerala da napišem ovu knjigu, a to je mogućnost da 'rastem' i da to podijelim sa svima. Naučila sam oprostiti neoprostivo. Nadam se da ću time što ću podijeliti svoje životno putovanje, pomoći i vama da napravite isto", napisala je majka trojice sinova o memoarima koje piše, a koji će se se zvati "The Beauty Of Living Twice".

U njima stoji cijeli njezin život i karijera - od djetinjstva u Pennsylvaniji pa sve do njezinog nevjerovatnog uspjeha u Hollywoodu, gdje je, ne bez razloga, jedna od najpoznatijih glumica. Osim toga, neće zaobići ni dio o moždanom udaru 2001., koji gotovo nije preživjela, a nakon kojeg je morala učiti sve ispočetka.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...