LOŠE VIJESTI IZ GORAŽDA: Virus ugasio život još jednoj osobi iz Doma za stara i iznemogla lica…

Trenutno je na području BPK Goražde 81 osoba pozitivna na koronavirus, 131 se oporavila, dok se u izolaciji nalazi 230 osoba.

  • Vijesti

  • 14. Avg. 2020  

  • 0

Stariji muškarac koji je bio zaražen koronavirusom preminuo je sinoć u Domu za stara i iznemogla lica u Goraždu.

Ranije su u ovom domu preminule tri osobe.

Prema posljednjim podacima, od 36 testiranih s područja BPK Goražde jedna osoba je pozitivna na Covid-19. Radi se o kontaktima osoba ranije potvrđenih slučajeva, piše Klix.ba.

Trenutno je na području BPK Goražde 81 osoba pozitivna na koronavirus, 131 se oporavila, dok se u izolaciji nalazi 230 osoba.

Još jednom je upućen apel građanima da se pridržavaju mjera zaštite, ali i naredbi kako bi se spriječilo širenje koronavirusa na području BPK Goražde.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...