TRAGIČNA SITUACIJA: Starija žena izgubila kontrolu nad vozilom i usmrtila jednu osobu

Sedamdesetpetogodišnjakinja zabila se automobilom u bolnicu u Atlanti i povrijedila četiri osobe, dok je jedna osoba smrtno stradala.

  • Šareni svijet

  • 15. Avg. 2020  15. Avg. 2020

  • 0

Šokantni nadzorni snimci prikazuju trenutak kada je starija žena izgubila kontrolu nad vozilom i probila ulaz bolnice, pri čemu je ubila jednu osobu i ranila još četiri. Mary Clayton (75) vozila se u bolnicu na pregled u Atlanti, ali je u toku vožnje izgubila kontrolu nad autom i zabila se u bolnicu.

Protiv Mary nije podignuta optužnica s obzirom na to da je u pitanju bila nesreća za koju je utvrđeno da je ona nije skrivila. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...