O OVOME BRUJI ENGLESKA: Pale su teške riječi na utakmici polufinala Europa lige, pogledajte žestok obračun između nogometaša Manchester Uniteda na terenu…

Nogometaši Manchester Uniteda Victor Lindelof i Bruno Fernandes imali su žestoku raspravu na terenu u polufinalnom meču Evropske lige protiv Seville.

  • Sport

  • 17. Avg. 2020  17. Avg. 2020

  • 0

Lindelof je krivac za drugi gol protivnika. Loše je reagovao u kaznenom prostoru, a Luuk de Jong je zabio za 2:1.

To mu je zamjerio Bruno Feranandes. Nije Šveđanin želio da istrpi kritiku pa je krenuo u obračun riječima sa Portugalcem.

Izgledalo je žestoko, a pale su teške riječi. Barem ih vidimo u ovom slučaju od Lindelofa, koji je poručio saigraču da 'od*ebe'.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...