ORUŽANA PLJAČKA U SARAJEVU: Dvije osobe pod prijetnjom pištoljima opljačkale...

Policijski službenici nastavljaju raditi na rasvjetljavanju navedenog krivičnog djela te na identifikaciji i pronalasku izvršilaca.

  • Hronika

  • 17. Avg. 2020  17. Avg. 2020

  • 0

Dvije nepoznate osobe opljačkale su sinoć kladionicu u Sarajevu, potvrđeno je jutros iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Dogodilo se to u 21.30 sati, a dežurna služba Treće PU obaviještena je da su u sportskoj kladionici „Premier World Sport“ u ulici Milana Preloga, općina Novo Sarajevo, dvije nepoznate osobe, uz prijetnju vatrenim oružjem – pištoljem, izvršile krivično djelo iz člana 289. KZ FBiH (razbojništvo).

''Tom prilikom je otuđena određena suma novca. O događaju je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a uviđaj na licu mjesta su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo'', saopćeno je iz MUP-a.

Policijski službenici nastavljaju raditi na rasvjetljavanju navedenog krivičnog djela te na identifikaciji i pronalasku izvršilaca.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...