NAKON HISTORIJSKOG DEBAKLA: Barcelona otpustila Setiena, uskoro predstavljaju novog trenera…

Setien, koji je prije osam mjeseci zamijenio Ernesta Valverdea, zvanično će dobiti otkaz nakon poraza Barcelone od Bayerna rezultatom 8:2 u Ligi prvaka.

  • Sport

  • 17. Avg. 2020  17. Avg. 2020

  • 0

Nizozemski nogometni stručnjak Ronald Koeman zamijenit će Quiquea Setiena na klupi Barcelone, pišu španski mediji, a sve bi trebalo da bude ozvaničeno nakon današnjeg sastanka uprave kluba.

Setien, koji je prije osam mjeseci zamijenio Ernesta Valverdea, zvanično će dobiti otkaz nakon poraza Barcelone od Bayerna rezultatom 8:2 u Ligi prvaka.

Na naslovnici dnevnika AS navodi se da je Koeman prvi izbor kluba, ispred bivšeg trenera Tottenhama Mauricija Pochettina. U izvještaju se, također, navodi da će nizozemski stručnjak imati zadatak da rasproda zvijezde tima tokom ljeta, prenosi "Football Espana". Tako se spominju Arthur Melo, Ivan Rakitić, Arturo Vidal, Ousmane Dembele, Junior Firpo i Samuel Umtiti, što bi klubu trebalo donijeti prihode od više od 100 miliona eura.

Brazilski internacionalac Melo već je dogovorio prelazak u Juventus, dok bi se Rakitić i Vidal, prema izvještajima, također trebalo da presele u Italiju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...