STRAVIČNO: Policajac pronašao raskomadano tijelo dječaka, njegova majka ranije pronađena u istom stanju...

Posmrtne ostatke djeteta pronašao je policajac dobrovoljac oko 200 metara od glavne ceste prema Palermu i 400 metara od mjesta gdje je nađeno tijelo majke.

  • Hronika

  • 20. Avg. 2020  20. Avg. 2020

  • 0

Tijelo njegove majke DJ Viviane Parisi pronađeno je ranije u blizini električnog stuba nakon što je doživjela manju saobraćajnu nesreću. No, pored nje nije bilo njenog sina pa je policija nastavila potragu, piše BBC.

Posmrtne ostatke djeteta pronašao je policajac dobrovoljac oko 200 metara od glavne ceste prema Palermu i 400 metara od mjesta gdje je nađeno tijelo majke.

Tužilac  Angelo Cavallo rekao je kako istražitelji rade na tri hipoteze koje bi mogle objasniti šta se dogodilo: ubistvo-samoubistvo, napad divljih životinja ili seksualni napad.

Šta znamo do sada?

Prema informacijama policije, Viviana Parisi povela je sina u kupovinu, pri čemu su u tunelu doživjeli manju nesreću. Njen automobil je imao probušenu gumu pa je Parisi zaustavila vozilo nakon što je napustila tunel.

Videosnimak privatne nadzorne kamere pokazuje par u automobilu te se sada apelira na porodicu koja je stala Parisi, da se javi vlastima i pomogne u istrazi.

Svjedoci događaja opisali su kako se Parisi popela preko zaštitne ograde, kako je bila “izuzetno uznemirena” i kako je nosila nepovrijeđenog dječaka u naručju.

“Viviana ga nije ubila, previše ga je voljela”

Muzičarka Viviana Parisi doživjela je nedavno psihički slom, a navodno joj se stanje pogoršalo zbog karantina i pandemije koronavirusa.

Međutim, njen suprug DJ Daniele Mondello insistira na tome da je na dan nestanka bila potpuno mirna i smirena.

- Viviana ga nije ubila, previše ga je voljela – rekao je, također osporavajući teoriju da su je napale divlje životinje.

Policija je prije šest dana pronašla raspadnuto tijelo Parisi ispod visokonaponskog stuba u grmlju blizu grada Caronia. Imala je slomljenu ruku i tragove životinjskih ugriza na tijelu.

Sada su pronađeni i ostaci djeteta. Izvještaj ukazuje na to da su njegovo tijelo raskomadale divlje životinje. Trenutno se provodi DNK test kako bi se potvrdio njegov identitet.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...