POČEO TOTALNI REMONT: Barcelona dobila zvaničnu ponudu za Luisa Suareza, već je spakirao kofere…

Ekipa Barcelone dobila je zvaničnu ponudu za Luisa Suareza.

  • Sport

  • 20. Avg. 2020  

  • 0

Prema informacijama El Chiringuita, ponudu za iskusnog Urugvajca poslao je njegov nekadašnji tim Ajax, a ona vrijedi 15 miliona eura.

Sportski direktor velikana iz Amsterdama, Marc Overmars, veliki je ljubitelj Suareza. Želi ga silno vratiti u klub i načinjen je prvi korak ka tome.

Suarez je jedan od igrača koje je Barca stavila na transfer listu i vrlo je moguće da će 33-godišnji napadač napustiti klub nakon šest godina.

Urugvajski napadač je dres Ajaxa nosio od 2007. do 2011. godine. U tom periodu je odigrao 159 utakmica i postigao je 111 golova.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...