VUČIĆ NAJAVIO BESANE NOĆI: Spreman je za sve opcije...

Beograd će biti spreman za sve opcije i odluke će donositi na mudar način.

  • Regija

  • 25. Avg. 2020  26. Avg. 2020

  • 0

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da su u toku pripreme za sastanak sa predstavnicima Prištine u Washingtonu i da se ne zna šta će biti agenda. 

On je rekao da će Beograd biti spreman za sve opcije i da će se odluke donositi na mudar način.

Za RTS je naveo da su u toku pripreme za sastanak i da ne pretjeruje kada kaže da je Beograd deset puta spremniji nego Priština i da to mogu da potvrde međunarodni predstavnici.

"Radimo svaki dan, pripremamo se po cijeli dan", ukazao je predsjednik Srbije i dodao da se ne zna šta će tačno biti agenda, ali da bi trebalo da se priča o ekonomiji.

Ipak, kako kaže, moguće prisustvo Donalda Trumpa govori da su moguće možda i još neke ideje.

"Mogu da kažem ljudima u Srbiji da nemam sumnje da će to za delegaciju koju vodim i sve nas biti besane, ne lake noći, ali da znamo svoj zadatak i kolika je svetinja koju čuvamo", istaknuo je i dodao da je Srbija najvažnija bez obzira ne sve izazove.

Poručio je ljudima da se ne brinu i da on ima iskustva, da se sastajao s najvišim svjetskim liderima.

"I to mi daje za pravo da mogu da kažem da ćemo odluke donositi na mudar način", rekao je Vučić uz napomenu da se neće odbijati ništa tek da bi se odbilo, da se neće prihvatati ono što je loše i porazno za zemlju.

"Čekamo da vidimo šta su prijedlozi", kazao je Vučić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...