OVO ĆE VAS IZNENADITI: Muškarci otkrili zašto vole punije žene

Muškarci koji vole punije žene, otkrili su na društvenim mrežama koji su njihovi razlozi. Ispostavilo se da se ne radi samo o tjelesnoj privlačnosti, već su neki razlozi i malo dublji.

  • Sex i grad

  • 27. Avg. 2020  27. Avg. 2020

  • 0

Portal Brightside skupio je razne komentare s društvenih mreža kako bi otkrio razloge zbog kojih muškarci više vole punije žene. Na kraju su pronašli šest karakteristika oko kojih se većina složila.

1. Više uživate u obrocima

- Hranjenje je jedan od životnih užitaka. To je jedna od najboljih stvari koje možeš raditi na spoju i jedna od najboljih aktivnosti kada si u braku - napisao je jedan muškarac i dodao da su dijete možda ponekad nužne, ali ne smiju postati smisao života.

2. Odlično se grle

Jedan od faktora u vezi je i maženje. Mnogi muškarci se vole stisnuti uz svoju ženu, a tu one punije imaju prednost.

- Volim punije žene iz istog razloga zbog kojeg volim i svoj veliki jastuk više od malog - napisao je jedan od komentatora, piše Brightside.

3. Pozitiva im je prirodna

Zahvaljujući njihovim zabavnim, dragim, ali i kompleksnim karakterima, muškarcima nikada nije dosadno uz puniju djevojku. Njihova brbljiva priroda pomaže da u vezi nema ustajalosti. To ih čini posebnima.

4. Muškarci obožavaju njihove figure

Mnogim muškarcima punije žene su fizički privlačne. To je zato što njihova tijela imaju sve što su ikada htjeli u ženi.

5. Znaju se nositi sa problemima

Muškarci su primijetili dvije karakteristike punijih žena koje obožavaju. Prva stvar je to kako se nose sa problemima, jer su se u životu naučile nositi s neugodnim situacijama. To im je pomoglo i da izgrade samopouzdanje i vole se takve kakve jesu.

6. Brižne su

Uglavnom, punije žene su izvrsne u brizi o drugima. To je možda i zato što često stavljaju druge ispred sebe. Osim toga, ispada i kako punije žene više vole biti u društvu svojih muškaraca. To znači da vam je zabava zagarantirana šta god radili po kući ili izvan nje.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...