ZAVRŠENI PROTESTI U BIHAĆU: Incident okončan, napadač umiren... 

Nedugo nakon okončanja ovog incidenta završeni su i protesti, a građani su polako počeli napuštati centralni gradski trg u Bihaću.

  • Vijesti

  • 29. Avg. 2020  29. Avg. 2020

  • 0

Nakon nekoliko minuta okončan je incident koji se dogodio u toku obraćanja gradskog vijećnik u Bihaću Seja Ramića. On se čovjeku, koji ga je probao napasti, a koji je, po svemu sudeći, uposlenik pošte, izvinio, kazavši kako nije želio uvrijediti poštu, niti njene uposlenike.

Nedugo nakon okončanja ovog incidenta završeni su i protesti, a građani su polako počeli napuštati centralni gradski trg u Bihaću, javlja Oslobođenje.

- Ponavljaćemo preteste iz dana u dan i nećemo prestati dok se ne ispune naši zahtjevi. Zatvorite migrantske kampove. Migrants go home, ako hoćete i na engleskom da kažem, kazao je vijećnik u Gradskom vijeću Bihaća Sej Ramić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...