HOROR KOD ZADRA: Radnik iz BiH teško stradao, dok je upravljao viljuškarom na njega pala dizalica…

U Biogradu kod Zadra pokvarila se dizalica, čiji je dio pao na jednog od radnika na tamošnjem gradilištu. Kako je javila čitateljica portala 24sata.hr, čovjek je ležao do dolaska Hitne pomoći.

  • Hronika

  • 05. Sep. 2020  05. Sep. 2020

  • 0

Radnik (50) iz Bosne i Hercegovine povrijedio se u nesreći na gradilištu ispod Jadranske magistrale u Biogradu. Radio je na radnom stroju teleskopskom viljuškaru oko 17 sati u petak kad se jedan dio radnog stroja odvojio i pao.

- Radnik je uspio iskočiti iz teleskopskog viličara s visine od dva i pol metra. Ozlijeđen je pa mu je pomoć pružena u bolnici. Priroda njegovih ozljeda još nije poznata, no znamo da nije u životnoj opasnosti. O svemu je upoznat državni inspektor zaštite na radu - rekla je zadarska policijska glasnogovornica Ivana Grbin.

- Gornji dio dizalice je bio u kvaru, čovjek se nalazio ispod kada su željezne sajle pukle i pale na njega, koji je ostao ležati na zemlji - rekla je čitateljica koja radi nedaleko od gradilišta u Biogradu gdje je u toku gradnja trgovačkog centra.

- Ugledala sam grupu ljudi na jednom mjestu i čula kako netko viče. Brzo su došle i policija i Hitna, pod rotirkama su čovjeka odvezli u zadarsku bolnicu - dodala je čitateljica.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...