ZIDANE KONAČNO MOŽE ODAHNUTI: Real Madrid pronašao način kako se riješiti Balea…

Čelnici Real Madida pokušavali su da raskinu ugovor s Garethom Baleom i tako prekinu vezu koja traje sedam godina, ali Velšanin to odbija zbog visoke plate.

  • Sport

  • 10. Sep. 2020  10. Sep. 2020

  • 0

"Marca" piše da su u Madridu pronašli način kako da ofanzivac napusti ekipu, spremni su pustiti Balea besplatno i dijeliti platu s novim klubom, tačnije Real bi snosio polovinu troškova plate.

Zinedine Zidane ne računa na 31-godišnjaka i u novoj sezoni ga, u slučaju ostanka, očekuje sjedenje na klupi ili gledanje utakmica s tribina.

Real novu destinaciju Baleu traži duže od godinu. Najbliže odlasku je bio prošlog ljeta, kada je bilo sve dogovoreno s kineskim Jiangsu Suningom, ali je transfer propao u posljednji čas.

Ovaj put, 12 mjeseci kasnije, Real je spreman plaćati i polovinu plate Baleu u novom klubu samo da ga se riješi. Najviše interesa pokazuju Tottenham i Manchester United.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...