STRAŠAN LANČANI SUDAR: Učestvovalo sedam automobila i jedan kamion, ima TEŠKO POVRIJEĐENIH

Saobraćaj na dionici puta na kom se desila saobraćajna nesreća je u prekidu, vozila se preusmjeravaju se na alternativne pravce.

  • Hronika

  • 10. Sep. 2020  10. Sep. 2020

  • 0

Na putu Vreoci - Aranđelovac dogodio se lančani sudar u kome je učestvovalo osam vozila – sedam putničkih i jedno teretno.

Kako prenosi "Objektiv", ima teško povrijeđenih.

Jedna osoba je sa mjesta nesreće prevezena u Urgentni centar na reanimaciju, dok su još četiri također zbrinute u istoj zdravstvenoj ustanovi.

Saobraćaj na dionici puta na kom se desila saobraćajna nesreća je u prekidu, vozila se preusmjeravaju na alternativne pravce, prenosi "Blic".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...