PRONAĐENI DROGA, NOVAC, PIŠTOLJI: U akciji pao dilerski BRAČNI PAR

Zaplijenjen je heroin, kokain, spid, marihuana, a nađena je i veća količina oružja, pištolja, municija, vaga i mobiteli, te više od 10.000 KM.

  • Hronika

  • 11. Sep. 2020  

  • 0

U akciji koju su izveli pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona u Cazinu uhapšeni su supružnici Z. E. (1976) i Z. H. (1962) zbog sumnje da su počinili krivična djela neovlaštena proizvodnja droge i nedozvoljeno držanje oružja ili eksplozivnih materija. Kako saznajemo, tokom akcije je zaplijenjena veća količina narkotika.

- Zaplijenjen je heroin, kokain, spid, marihuana, a nađena je i veća količina oružja, pištolja, municija, vaga i mobiteli, te više od 10.000 KM, rekao je za Oslobođenje izvor blizak policiji. Osumnjičeni dvojac je priveden na ispitivanje, a o daljim mjerama će odlučiti Tužilaštvo USK.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...