MIRE RAZOČARAO CRISTIANA: Pjanić tek stigao u Barcelonu, a već uzburkao duhove…

Miralem Pjanić potpisao je s Barcelonom ugovor na četiri godine, a nakon što se oporavio od koronavirusa, konačno je dobio dozvolu da doputuje u Španiju.

  • Sport

  • 12. Sep. 2020  12. Sep. 2020

  • 0

Bosanskohercegovački veznjak neočekivano je propustio početak priprema, ali je u izolaciji vrijedno trenirao kako bi ostao u formi.

Očekuje se da će se bh. veznjak ovih dana priključiti treninzima novog kluba, a prije toga ponovo će biti testiran. Također, Barcelona je potvrdila da će Pjanić početkom naredne sedmice biti i zvanično predstavljen na Camp Nouu kao novo pojačanje.

Bosanskohercegovački fudbaler u četvrtak je u noćnim satima doputovao u Barcelonu i izazvao veliki interes javnosti. Na aerodromu ga je dočekao veliki broj novinara, a Pjanić je odmah po dolasku obukao majicu s oznakama novog kluba.

Poručio je da se u potpunosti oporavio od virusa te da jedva čeka da upozna nove saigrače. No, odlučio je i "bocnuti" svog dojučerašnjeg saigrača iz Juventusa Cristiana Ronalda, a takve izjave su uvijek najzanimljivije španskoj javnosti.

"Uvijek sam govorio da je ostvarenje snova igrati s Lionelom Messijem. Svi u Juventusu koji su igrali s njim su mi rekli da je on vanzemaljac i, bez ikakve dileme, on je za mene najbolji fudbaler svijeta i dat ću sve od sebe da pomognem njemu i ekipi", poručio je Pjanić po dolasku u Barcelonu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...