SABLASNI VIDEO IZ AMERIKE: Čovjek snimio "duha" kako prelazi cestu

Nekoliko sablasnih ukazanja uhvaćeno je kamerom kako prelaze cestu na mjestu za koje se vjeruje da je jedno od najukletijih mjesta u Americi.

  • Šareni svijet

  • 14. Sep. 2020  14. Sep. 2020

  • 0

Snimci koji lede krv u žilama snimljeni su prošle sedmice na mjestu bitke u Gettyburškom građanskom ratu u Pennsylvaniji.

Greg Yuelling (46) snimio je sablasni video dok se vozio historijskim mjestom sa porodicom.

"Vozili smo se jedne noći i počeli smo čuti zvukove, čuo sam stvari s lijeve strane, a moj stric je čuo s desne strane, a bila je i magla, ali magla je bila čudna, samo u jednom dijelu nije bila raspršena", rekao je za "The Sun".

"Tada smo vidjeli kako se ti oblici kreću u tami, bili su veličine ljudi, jedan od njih prošao je tačno kroz top. Bilo je zastrašujuće, bilo je ludo. Moj se ujak toliko uplašio da je zatvorio prozor."

Na Gettysburgu se odvijala jedna od najbrutalnijih i najkrvavijih bitaka američkog građanskog rata 1863. godine, dok su se borile snage Unije i Konfederacije.

Smatra se da je u trodnevnoj borbi zajedno sa 5.000 konja poginulo do 51.000 vojnika.

A couple of spooky apparitions (one circled) were caught on camera running across the road at what is widely believed to be one of the most haunted places in America

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...