NEMA ŠALE S BOSANSKIM TENKOM: Sead Kolašinac na sastanku šokirao Mikela Artetu...

Njemački mediji pisali su kako je 27-godišnji bh. defanzivac zbog porodice spreman da se vrati u Schalke za mnogo manju platu, a s njim su se još povezivali Bayer Leverkusen, Roma i West Ham.

  • Sport

  • 16. Sep. 2020  16. Sep. 2020

  • 0

Sead Kolašinac nije u prvom planu kod menadžera Arsenala Mikela Artete. Španski stručnjak obavio je prethodnih dana razgovore s lijevim bekom i kazao mu da bi bilo najbolje da ode, jer ga nema u ozbiljnim planovima.

Ipak, Kolašinac je šokirao menadžera "Topnika". Poručio mu je da ne želi otići i da se želi boriti za svoje mjesto u timu, a taj odgovor svakako Arteta nije očekivao.

Bosanskohercegovački fudbaler tako će, prema svemu sudeći, ostati na Emiratesu. Želja kluba je da ga proda, ali protiv njegove volje ne mogu ništa uraditi.

Kolašinac je od 2017. godine član Arsenala i za ovaj tim je nastupio 105 puta te je zabio pet golova.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...