MAMIĆ SE U MEĐUGORJU HVATAO ZA GLAVU: Pogledajte grešku igrača koji košta 20 miliona eura i trenutak koji je Dinamo u crno zavio…

Teško će "Modri" podnijeti ovaj poraz, ali Ferencvaroš se osvetio za prošlosezonsko ispadanje.

  • Sport

  • 17. Sep. 2020  17. Sep. 2020

  • 1

Spominjali su navijači zagrebačke Lokomotive Myrta Uzunija po dobrome. Učinio je mnogo toga za drugo mjesto kluba iz Kajzerice prošle sezone. Pamtili su ga i navijači Dinama, jer je njegov autogol u 23. minuti donio poravnanje na Groupama areni.

No, onda je, u 65. minuti, bio zaslužan za trenutak odluke. Pogriješio je Gvardiol, zakasnio je na Uzunija Leovac, a bivši napadač Lokomotive hladnokrvno je u matirao golmana Dominika Livakovića i zabio za 2:1. Odbambeni igrač Dinama, vrijedan 20 miliona eura, pogriješio je u odlučujućoj situaciji.

Dinamo do kraja utakmice nije uspio izjednačiti pa će svoj europski put ove sezone nastaviti u doigravanju za plasman u Europsku ligu.

Pogodak Myrta Uzunija za 2:1 pogledajte OVDJE.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...