ZOVU JE BOSANSKA DILETTA: Mediji u regiji raspisali se o Zerini Patković

Beogradski i zafrebački mediji odreda pišu kako se nogometne utaknice u Bih igraju bez publike ali da uzbuđnja ne manjka

  • Show

  • 17. Sep. 2020  17. Sep. 2020

  • 0

 Kako bi dueli bosanskih premijerligaša bili zanimljiviji odlučeno je da se angažuje voditeljka koja će postati zaštitno lice.

Izbor je pao na TV voditeljku Zerinu Patković. Zbog svog izgleda već su je prozvali "bosanska Diletta". Diletaa Leota je najlepše lice italijanske Serije A, zbog nje je porasla popularnost te lige, a nema sumnje da je i BiH Premijer liga uzela isti pelcer.

Odlično se snalazi u novom poslovnom izazovu, tako govore njezini fanovi. A šta ona kaže?

“Ništa ne dolazi samo po sebi. Ništa ne dolazi samo zato što vi to tako želite. Za svaki uspjeh u životu i sreću morate puno toga napraviti. Potrebno je mnogo ulaganja, truda, žrtvovanja, odricanja i ono najvažnije, potrebno je puno vas. Morate se dati svakim dijelom sebe. I zapamtite, nekada ćete u plodovima svoga rada i uspjeha uživati tek nakon nekoliko godina, a ne nakon nekoliko dana ili mjeseci kako to često mislite. Strpljenje je jednako važno”, poručila je.

alt

alt

alt

alt

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...