DIJAMANT NA NASLOVNICAMA SVIH NOVINA U ITALIJI: Dolazi Edin Džeko, debi za Juventus već u...

Postignut je dogovor između Rome i Juventusa pa će Džeko za 16 miliona eura prijeći u redove torinskog kluba, dok će sam nogometaš dobiti 15 miliona eura za dvogodišnji ugovor (7,5 po sezoni).

  • Sport

  • 18. Sep. 2020  18. Sep. 2020

  • 0

"Stiže Džeko", piše "Tuttosport", koji je potvrdio kako je Arkadiusz Milik iz Napolija odlučio otići u Romu i na taj način 'gurnuti' Dijamanta u Juventus.

"Gazzetta dello Sport", pak, piše da će Džeko debitovati već u nedjelju, dok će danas tokom dana odraditi ljekarski u Torinu i tada će se kompletirati transferi - njegov i onaj Milikov u Romu.

Juventus u nedjelju navečer od 20.45 sati dočekuje Sampdoriju i, ako sve bude uredu, bit će to prvi Edinov nastup u dresu "Stare dame".

alt

alt

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...