ČEKALO SE, A SAD JE I POTVRĐENO: Tužilaštvo BiH formiralo predmet kojim je obuhvaćen i Radovan Višković…

Tužilaštvo BiH u Posebnom odjelu za ratne zločine ima više od 4.100 prijavljenih osoba iz svih krajeva BiH, prema kojima se postupa na isti način.

  • Mini market

  • 18. Sep. 2020  18. Sep. 2020

  • 0

Tužilaštvo Bosne i Hercegovine u Posebnom odjelu za ratne zločine već je ranije formiralo predmet koji se odnosi na više osoba, uključujući i Radovana Viškovića, aktuelnog premijera Republike Srpske.

Informacija je za N1 potvrđena iz ove institucije.

"U Tužiteljstvu Bosne i Hercegovine, u Posebnom odjelu za ratne zločine, odranije je u radu predmet koji se odnosi na više osoba te, između ostalog, i na osobu koju navodite u upitu. Više informacija ili detalja ne možemo davati", saopšteno je.

Tužilaštvo BiH u Posebnom odjelu za ratne zločine ima više od 4.100 prijavljenih osoba iz svih krajeva BiH, prema kojima se postupa na isti način - saopćeno je.

Podsjećamo, ranije je objavljena izjava zaštićenog svjedoka M-16 koji direktno povezuje Radovana Viškovića s lokacijama za genocid u Srebrenici, ali i kasnije prikrivanje i premještanje i aktivno podsticanje u prikrivanju masovnih grobnica.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...