MAJKA PRIJAVILA UŽAS: Dva brata vezala i tukla pa pokušala da baci sa zgrade jedanaestogodišnjaka

Policija je odmah reagovala i dječaci su identifikovani. Riječ je o dva brata od 11 i 13 godina, koji će zasad biti upozoreni, jer su krivično neodgovorni.

  • Hronika

  • 19. Sep. 2020  19. Sep. 2020

  • 0

Jedna majka prijavila je dežurnim službama šokantan slučaj vršnjačkog nasilja, za koji tvrdi da se desio u Kikindi, kada su dva dječaka od 11 i 13 godina, kako ona kaže, napala njenog sina od 11 godina i iživljavali se nad njim.

Kako je prijavljeno, dva dječaka su oborila njenog sina s bicikla, a zatim su se, kako tvrdi dječakova majka, iživljavali nad njim, prskali ga vodom, vezali mu ruke, noge, tukli ga i udarali.

Agonija se tu nije završila, već su dječaci, navodno, pokušali da ga bace sa sprata nedovršene zgrade, prenosi "Blic".

Policija je odmah reagovala i dječaci su identifikovani. Riječ je o dva brata od 11 i 13 godina, koji će zasad biti upozoreni, jer su krivično neodgovorni.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...