ŠTA SE DOGAĐA S LIJEPOM KRALJICOM: Krhku figuru uspjela je sakriti širokom haljinom, ali ne i tanke ručice

Nakon posljednjeg pojavljivanja španskog kraljevskog para u javnosti, svi se pitaju gdje je nestao seksepil kraljice Letizije. Poznata po svojoj prirodnoj ljepoti i vitkoj, manekenskoj liniji, Letizia je slovila za najljepšu kraljicu, ali je njezina figura u posljednje vrijeme sitnija nego ikad.

  • Show

  • 19. Sep. 2020  19. Sep. 2020

  • 0

Kralj Filip VI kraljica Letizia u petak su prisustvovali otvorenju nove sezone u opernoj kući Teatro Real u Madridu. Kraljevski par se za tu priliku dotjerao, poštujući time ovu čuvenu kulturnu instituciju, ali umjesto da se javnost divi njihovim stajlinzima, mnogi su se te večeri pitali šta se događa s lijepom kraljicom.

alt

Četrdesetosmogodišnja kraljica vidno je izgubila na kilaži, što je uspjela prikriti crvenom čipkastom haljinom A-kroja sa potpisom brenda "Carolina Herrera", koja seže malo ispod koljena, ali ono što nije uspjela sakriti su njezine ispijene ruke, na kojima se ocrtava svaki mišić. 

Bivša novinarka i voditeljica vijesti na televiziji CNN + mnoge je zabrinula svojom krhkom figurom i pothranjenim izgledom. Razlika u kilaži lako je uočljiva ako pogledamo fotografije od prije samo nekoliko mjeseci, na kojima španska kraljica izgleda mršavo, ali ne i zabrinjavajuće mršavo.

alt

Čini se kako je naporan kraljevski raspored učinio svoje. Dok je većina monarha, vojvoda, prinčeva i princeza za vrijeme pandemije koronavirusa odgodila sve službene dužnosti i sjedila u svojim domovima, kraljica Letizia i kralj Filip VI obilazili su proteklih mjeseci turističke lokacije širom Španije kako bi u ova teška vremena promovirali svoju zemlju i ipak nastojali privući što veći broj turista.

alt

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...