THIAGO POTPISAO ZA LIVERPOOL: Klopp naciljao i portugalskog ofanzivca Diogu Jotu

Službeno je - Thiago je novi igrač Liverpoola. Bivši veznjak Bayerna i engleski klub formalizirali su transfer vrijedan 30 miliona eura i stavili potpise na četverogodišnji ugovor.

  • Sport

  • 19. Sep. 2020  19. Sep. 2020

  • 0

Odmah nakon službene potvrde Thiaga, pojavila se informacija o novoj meti engleskih prvaka. Radi se o Diogu Joti, portugalskom ofanzivcu Wolverhamptona.

Pregovori su i službeno počeli, a igračev agent Jorge Mendes već je stupio u akciju, javlja u pravilu dobro obaviješteni talijanski novinar Fabrizio Romano.

Jota po Transfermarktu vrijedi 28 milliona eura, a u Liverpoolu bi trebao zaoštriti konkurenciju u napadu.

Portugalski nogometaš može pokriti bilo koju napadačku poziciju, pa bi pružio prijeko potrebnu dubinu napadačkoj liniju koju čine Roberto Firmino, Mohamed Salah i Sadio Mane.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...