DUGO JE I TRAJALO: Donosimo vremensku prognozu za narednih nekoliko dana…

Danas u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme.

  • Vijesti

  • 23. Sep. 2020  23. Sep. 2020

  • 0

Povremeno su izgledni lokalni pljuskovi praćeni grmljavinom. Jutarnja temperatura zraka između 11 i 16°C, a dnevna između 23 i 28°C.

U četvrtak umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Povremeno su izgledni lokalni pljuskovi na području Hercegovine. Jutarnja temperatura zraka između 10 i 15°C, a dnevna između 23 i 29°C.

U petak pretežno oblačno vrijeme. Jače padavine se očekuju u Hercegovini i jugozapadu Bosne. U Hercegovini lokalno može pasti između 40 i 70 litara kiše po metru kvadratnom. U ostatku zemlje kiša u večernjim satima. Jutarnja temperatura zraka između 10 i 15°C, a dnevna između 22 i 28°C.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...