VIRUS NE BIRA: I Zlatan Ibrahimović pozitivan

Milan večeras protiv norveškog Bodo-Glimta igra susret trećeg pretkola Evropske lige, ali bez Zlatana Ibrahimovića.

  • Sport

  • 24. Sep. 2020  24. Sep. 2020

  • 0

Zlatan Ibrahimović pozitivan je na koronavirus.

U Milanu je najprije brazilski stoper Leo Duarte bio pozitivan na koronavirus, a on je nastupao i u meču protiv Bologne. Na dan utakmice s norveškim predstavnikom u Evropskoj ligi, stigla je vijest da je pozitivan i Ibrahimović.

Umjesto Ibre, u napadu će večeras igrati mladi Colombo, a "Rossoneri" bi bez Šveđanina mogli biti i protiv Crotonea u Seriji A, ali najvažnije je da se on oporavi i da bude dobro na kraju. U svakom slučaju, peh za Milan s obzirom na to da je 38-godišnji Ibra u ponedjeljak navečer sa dva pogotka sam donio pobjedu nad Bolognom, javlja Sportsport.ba.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...