MONIKA SELEŠ VIŠE NE LIČI NA SEBE: Svi se pitaju šta se dešava...

Mnogi njeni pratioci su u prvi plan stavili njen novi izgled i pitaju se o čemu se tačno radi.

  • Show

  • 24. Sep. 2020  24. Sep. 2020

  • 0

Monika Seleš ponovo je u centru pažnje. Nekadašnja najbolja teniserka svijeta ovog puta je šokirala javnost izgledom. Popularna Mala Mo je drastično smršavila, što može da se vidi na društvenim mrežama, gdje je objavila fotografiju.

Legendarna teniserka, koja je odrasla u Novom Sadu, slikala se sa novčanicom od jednog dolara u humanitarne svrhe.

Mnogi njeni pratioci su u prvi plan stavili njen novi izgled i pitaju se o čemu se tačno radi.

Ona se redovnim treninzima riješila viška kilograma i sada izgleda kao druga osoba.

Seleš je i početkom maja objavila dvije fotografije gdje se već moglo vidjeti kako je dosta smršavjela. Na jednoj je od njih istaknula da čita knjigu Jamesa Blakea “How I Lost Everything and Won Back My Life”, dok je na drugoj prikazala da i dalje itekako drži do svoje tjelesne kondicije.

Rođena Novosađanka pod zastavom Jugoslavije osvojila je osam Grand Slam naslova, a mnogi vjeruju kako bi postala najbolja teniserka svih vremena da je 1993., kada je imala samo 20 godina, nije usred meča nožem ubo navijač Steffi Graf.

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...