BAKALAR IZNENAĐEN: "Imamo neuobičajeno velik broj prijava za glasanje iz inostranstva; Prvi listići idu za..."

Željko Bakalar, predsjednik Centralne izborne komisije BiH, obratio se danas medijima u firmi "Unioninvestplastika" u Semizovcu kod Vogošće, povodom početka štampanja glasačkih listića.

  • Vijesti

  • 25. Sep. 2020  25. Sep. 2020

  • 1

Bakalar je, između ostalog, rekao da će među prvim listićima biti oni koji idu za Banju Luku i sarajevsku općinu Centar.

Odgovarajući na brojna pitanja novinara, prenosi "Dnevni avaz", potvrdio je da su do sada imali mnogo prijava o nepravilnostima te da ove godine imaju neuobičajeno velik broj prijava za glasanje iz inostranstva. Naglasio je da nikome neće biti oduzeto pravo glasanja te da su za osobe koje su pozitivne na koronavirus, spremili mobilne timove nazvane "Covid-19".

Prema njegovim riječima, zaražene osobe moraju imati rješenja o izolaciji.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...