NI SAM NE VJERUJE U ONO ŠTO GOVORI: Evo kako je Višković danas komentarisao optužbe za učestvovanje u genocidnim operacijama VRS-a

Premijer Republike Srpske Radovan Višković izjavio je danas da Vlada Federacije Bosne i Hercegovine kasni šest mjeseci za ovim bh. entitetom kada je u pitanju paket pomoći radi ublažavanja posljedica epidemije koronavirusa.

  • Mini market

  • 25. Sep. 2020  25. Sep. 2020

  • 1

"Mi od marta radimo u kontinuitetu i dovoljno je reći da od početka epidemije korone do danas imamo 264 radnika više koji su dobili posao, u odnosu na one koji su izgubili posao, što pokazuje efekte mjera Vlade Republike Srpske", rekao je Višković odgovarajući na pitanja novinara tokom boravka u Bijeljini.

On je dodao da ovaj entitet "tri mjeseca zaredom ima veću prosječnu platu nego FBiH".

"Napadi iz Sarajeva koji idu prema predsjedniku Vlade Republike Srpske su samo dokaz da taj čovjek, izgleda, po njihovom mjerilu, previše dobro radi i treba ga s tog mjesta skloniti", rekao je Višković.

Premijer RS-a poručio je da mu "oni time samo daju snagu da radi još više".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...