FUDBALSKI GENIJ JE NAPROSTO POLUDIO ZA NJOM: Upoznajte zanosnu manekenku s hrvatskim prezimenom zbog koje su se posvađali Neymar i Maluma (FOTO)

Veza sa Malumom nije završila u prijateljskom tonu. Dapače, čini se kako je pred kraj atraktivna Natalia već pala na Neymarove čari.

  • Sex i grad

  • 25. Sep. 2020  25. Sep. 2020

  • 0

Najnovijom fotografijom na Instagramu, američka manekenka hrvatskih korijena, 28-godišnja Natalia Barulich dodatno je potvrdila da je u vezi s jednim od najboljih nogometaša svijeta, njezinim vršnjakom Neymarom.

Pozirajući u nogometaševom zagrljaju u jednom od pariskih restorana, gdje su se očito odlično zabavili, Natalia je napisala: "Nikada ne shvatajte život preozbiljno."

alt Foto: Instagram

O vezi Neymara i Natalie nagađa se već mjesecima, a prva potvrda ljubavi bila je naslovnica ruskog izdanja magazina GQ na kojoj su zajedno pozirali, a manekenka je dodatno podgrijala priču i rođendanskom čestitkom upućenom Neymaru koju je popratila riječima "partneri u zločinu".

No, ne čudi da je u početku sve bilo obavijeno velom tajne, jer prije brazilskog reprezentativca i igrača PSG-a Barulich je bila u vezi s njegovim, sad već bivšim, najboljim prijateljem, 26-godišnjim kolumbijskim pop i reggae pjevačem Malumom s kojim je prošle godine uživala u Dubrovniku i diljem hrvatske obale.

altFoto: Instagram

No, veza s Malumom nije završila u prijateljskom tonu. Čini se kako je pred kraj atraktivna Hrvatica već pala na Neymarove čari.

altMaluma i Natalia Barulich (Foto:  Alexjr/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia)

Upravo zato, u najnovijem Maluminom hitu "Hawaii" u kojem spominje svoju bivšu djevojku koja ga je ostavila da bi se fotografirala s drugim za društvene mreže, mnogi su prepoznali upravo Nataliu. Iako je Maluma to demantirao, malo ko mu vjeruje, a manekenku se optužuje kako je krivac i za raspad nekad velikog prijateljstva.

altFoto: Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Inače, Natalia Barulich rođena je u Los Angelesu, te vuče kubanske, ali i hrvatske korijene. Poznato je tek da je njezin otac zagrebački preduzetnik koji je život odlučio izgraditi s druge strane oceana.

altFoto: Instagram

Uz poziv modela, Natalia Barulich bivša je balerina koja se pojavljuje u spotu Britney Spears 'Work B**ch', ali i u spotu svog bivšeg momka Malume 'Felices los 4'. Svojevremeno je bila zaštitno lice Guessa, a 2012. se natjecala i na izboru za Miss Kalifornije. No, novinske članke uglavnom je punila upravo svojim vezama sa slavnim osobama.

altFoto: Jen Lowery/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Poznanstvo, ali i prve naznake ljubavi s Neymarom počelo je kad je lijepa Natalia bila među uzvanicima pariške zabave koju je organizirao upravo slavni nogometaš, a da paradoks bude veći, na njoj je nastupao njen bivši Maluma.

altFoto: Instagram

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...