NE KRIJU LJUBAV: Neymar zaveo američku manekenku hrvatskih korijena

Najnovijom fotografijom na Instagramu, američka manekenka hrvatskih korijena 28-godišnja Natalia Barulich dodatno je potvrdila da je u vezi s jednim od najboljih nogometaša svijeta, njezinim vršnjakom Neymarom.

  • Show

  • 26. Sep. 2020  26. Sep. 2020

  • 0

Poziravši u nogometaševom zagrljaju u jednom od pariskih restorana, gdje su se, očito, odlično zabavili, Natalia je napisala: "Nikada ne shvatajte život preozbiljno."

O vezi Neymara i Natalije nagađa se već mjesecima, a prva potvrda ljubavi bila je naslovnica ruskog izdanja magazina GQ na kojoj su zajedno pozirali, a manekenka je dodatno podgrijala priču i rođendanskom čestitkom upućenom Neymaru, koju je propratila riječima "Partneri u zločinu".

No, ne čudi da je u početku sve bilo obavijeno velom tajne, jer je Barulich, prije brazilskog reprezentativca i igrača PSG-a, bila u vezi s njegovim, sad već bivšim najboljim prijateljem, 26-godišnjim kolumbijskim pop i rege pjevačem Malumom, s kojim je prošle godine uživala u Dubrovniku i diljem hrvatske obale.

Veza sa Malumom nije završila u prijateljskom tonu. Dapače, čini se kako je pred kraj atraktivna Hrvatica već pala na Neymarove čari.

Upravo zato, u najnovijem Maluminom hitu "Hawaii", u kojem spominje svoju bivšu djevojku, koja ga je ostavila da bi se fotografirala s drugim za društvene mreže, mnogi su prepoznali upravo Nataliju. Iako je Maluma to demantirao, malo ko mu vjeruje, a manekenku optužuju kako je krivac i za raspad nekad velikog prijateljstva.

Inače, Natalia Barulich rođena je u Los Angelesu te vuče kubanske, ali i hrvatske korijene. Poznato je tek da je njezin otac zagrebački poduzetnik koji je život odlučio izgraditi s druge strane okeana.

Uz poziv modela, Natalia Barulich bivša je balerina koja se pojavljuje u spotu Britney Spears "Work B**ch", ali i u spotu svog bivšeg dečka Malume "Felices los 4". Svojevremeno je bila zaštitno lice "Guessa", a 2012. se takmičila i na izboru za Miss Kalifornije. No, novinske stupce uglavnom je punila upravo svojim vezama sa slavnim osobama.

Poznanstvo, ali i prve naznake ljubavi s Neymarom počelo je kad je lijepa Natalia bila među zvanicima pariske zabave koju je organizirao upravo slavni nogometaš, a da paradoks bude veći, na njoj je nastupao njen bivši Maluma.

alt

alt

alt

alt

alt

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...