ŽESTOK SUKOB DRMA HRVATSKU: Milanović i Plenković u ratu zbog korupcionaške afere, sijevaju varnice, ali i...

Za ministre koji su odlazili u Klub i u vrijeme lockdowna rekao je da treba pitati Plenkovića gdje je on bio za vrijeme lockdowna.

  • Regija

  • 26. Sep. 2020  

  • 0

Žestok sukob drma Hrvatsku, varnice zbog korupcionaške afere „Janaf“ sijevaju između predsjednika Zorana Milanovića i premijera Andreja Plenkovića.

Nakon što je predsjednik Hrvatske Zoran Milanović najavio da će uskoro razgovarati s premijerom Andrejom Plenkovićem o ponašanju istražnih tijela u korupcionaškoj aferi „Janaf“ (Jadranski naftovod), iz hrvatske vlade za Dnevnik Nove TV poručuju kako kazneni postupci koji su u tijeku kao i neovisan rad DORH-a, policije i Uskoka nisu teme za razgovor. A od predsjednika očekuju da se prvo ispriča svima koje vrijeđa i da se stabilizira, a tek onda dogovor o sastanku.

Podsjetimo, Milanović je žestoko komentirao aferu Janaf i obrušio se na premijera. "Premijeru još jedan pozdrav, vidim da se igra riječima, priča o bjesnoći. Na onom haklu na Jarunu mu je pao šećer, pa nek' mu netko da kocku šećera", poručio je.

Za ministre koji su odlazili u Klub i u vrijeme lockdowna rekao je da treba pitati Plenkovića gdje je on bio za vrijeme lockdowna. "Što mislite, da je on išao doma moliti Očenaš?" poručio je Milanović. Na pitanje je li on u Klubu morao ostaviti mobitel odgovorio je protupitanjem - "Molim?!?". "Meni da netko uzme mobitel? Pa ne bih ga ostavio ni u Bijeloj kući. Ma je, da, bio je jednorog tamo i tri reptila", rekao je. Plenkoviću je još uzvratio da bjesnoća i nije zarazna bolest. ''Neka ide sa mnom na bicikl, uzet ćemo čokoladu i šećer da mu bude dobro'', ironizirao je.

Vidno uzrujan, rekao je da je priča o Klubu nevažna tema. "Ljudi su nastavili nekakav život. Jeste bili kod prijatelja ili kume ili ste bili s dvocijevkom pokraj prozora. Sigurno ste išli kod kumova i družili se", naglasio je i rekao je da su priče od lockdownu licemjerne.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...