DRAMATIČNO U DOBOJU: Dodikovi "papci" jedva izvukli živu glavu, građani izrevoltirani zbog...

Aktivisti SNSD-a, odnosno preletači ili papci, kako ih zovu, "izvukli su deblji kraj" u jednom selu kod Doboja, a drugi u liku "Dodikovih poslanika" otjerani su sa parastosa, koji je održan takođe u jednom dobojskom selu.

  • Vijesti

  • 27. Sep. 2020  

  • 0

Iako su mislili da su u Doboju završili posao tako što su bivši SDS-ovci predvođeni Obrenom Petrovićem prešli u SNSD, gdje sada "složna braća" dijele vlast, ipak ima otpora "jednoumlju" koje je uspostavljeno u tom gradu.

Predizborne aktivnosti su u toku, obilaze se sela i "kupe" glasovi za SNSD i njihovog kandidata za gradonačelnika Borisa Jerinića "preletača" iz SDS u SNSD.

Međutim aktivistima SNSD-a i ne ide baš glatko.

Tako su tokom agitacije po selu Boljanič  aktiivsti te stranke "najureni"zbog toga, a narodni poslanici, preletači ili papci, kako im je još ranije ime dala sadašnja predsjednica Željka Cvijanović, kada je priznala da su "kupili dva papka iz nekih drugih stranaka", otjerani su sa parastosa u Ritešiću kod Doboja.

Sve to je sinoć na tviteru zabilježio Siniša Đurić, koji tvrdi da bi to bila udarna vijest u Dnevniku RTRS da je neki drugi grad u pitanju.

"Aktivisti SNSD-a isprebijani su u Boljaniću prilikom agitacije po selu. takođe u Ritešiću dva narodna poslanika otjerani sa parastosa...Ko bi reko čuda da se dese... Da je neki drugi grad bila bi udarna vijest na dnevniku RTRS - aktivisti SDS izazvali incidente, ovdje im je blam", navodi Đurić.

alt

Ko bi reko čuda da se dese? Stara izreka kaže: - Možeš koliko hoćeš, nećeš dokle hoćeš. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...