NJEMAČKI MEDIJI OTKRILI EKSKLUZIVNE INFORMACIJE: Kolašinac na pragu prelaska u novi klub, poznata i visina transfera

Reprezentativac Bosne i Hercegovine i Arsenalov defanzivac Sead Kolašinac na pragu je prelaska u Bayer iz Leverkusena, tvrdi njemački "Bild".

  • Sport

  • 29. Sep. 2020  30. Sep. 2020

  • 0

Naime, Bayer želi ulagati u nove igrače budući da je blagajna dobro popunjena prodajom Kaija Havertza za 100 miliona eura u Chelsea i Kevina Vollanda za 15 miliona eura u Monaco.

Njemački klub se trenutno cjenka oko transfera Kolašinca, a prema Bildovim informacijama, klub je već dogovorio lične uslove s bh. defanzivcem.

Kolašinac je u Londonu imao visoku platu od oko 9 miliona eura godišnje do 2022. pa bi je Bayer apsorbirao tokom dužeg ugovornog perioda.

Pregovori su u završnoj fazi, a na kraju bi transfer mogao iznositi oko 10 miliona eura.

Inače, Kolašinac je u Arsenal stigao 2017. godine i do sada je upisao gotovo 80 nastupa za Topnike.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...