PODUZETNI HERCEGOVCI SU NEZAUSTAVLJIVI: Kompanija iz BiH otvorila prvu prodavnicu na Tajvanu...

Bosanskohercegovački proizvođač namještaja, kompanija “Zanat” otvorila je prodavnicu na Dalekom istoku, tačnije na Tajvanu.

  • Ekonomija

  • 02. Okt. 2020  02. Okt. 2020

  • 0

– Oduševljeni smo što najavljujemo otvaranje četvrte trgovine "Zanat", koja se nalazi u gradu Taichungu na Tajvanu – naveli su iz ove kompanije.

alt   

Ekskluzivni prostor “Zanata” prostire se na površini od 100 kvadratnih metara i nalazi se u velikom izložbenom salonu tajvanskog partnera ove kompanije “Smith Homea”.

To je prva trgovina “Zanata” u istočnoj Aziji, nakon otvaranja tri takva prostora u Dorbirnu u Austriji, Bejrutu u Libanu i u Kansas Cityju u SAD-u.

Inače, o kompaniji "Zanat" iz Konjica, koja proizvodi ručno rađeni namještaj za svjetska tržišta, ranije su pisali i svjetski mediji, među kojima i jedna od najpoznatijih agencija – Reuters. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...