BOLESTAN BI SE RAZBOLIO: Stiže nova promjena vremena, donosimo prognozu do četvrtka…

Danas će preovladavati umjerena naoblaka.

  • Vijesti

  • 05. Okt. 2020  05. Okt. 2020

  • 0

Prolazno lokalni pljusak je moguć na području Krajine, Hercegovine i jugozapadu Bosne. Vjetar umjerene jačine, povremeno s jakim udarima, južnog i jugozapadnog smjera.

Jutarnja temperatura zraka između 10 i 15°C, a dnevna do 25°C.

U utorak u Hercegovini pljuskovi u jutarnjim satima. U Bosni se prognozira umjerena naoblaka. Jutarnja temperatura zraka između 9 i 14°C, a između 19 i 24°C.

U srijedu u Bosni i Hercegovini jače naoblačenje sa zapada, koje će usloviti kišu i pljuskove. U večernjim satima vjetar mijenja smjer na zapad i sjeverozapad. Jutarnja temperatura zraka između 6 i 10°C, a dnevna temperatura do 22°C.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...