OTKRIVEN RAZLOG: Evo zašto Željko Komšić nije došao na sastanak u Predsjedništvo

Nagađalo se zbog čega Komšić ne prisustvuje sastanku pa je ubrzo stigao i odgovor.

  • Vijesti

  • 07. Okt. 2020  07. Okt. 2020

  • 2

Sastanak predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Šefika Džaferovića i člana Predsjedništva Milorada Dodika sa šefom Delegacije Evropske unije u BiH i specijalnim predstavnikom Evropske unije, ambasadorom Johannom Sattlerom počeo je jutros bez člana Predsjedništva Željka Komšića

Nagađalo se zbog čega Komšić ne prisustvuje sastanku pa je ubrzo stigao i odgovor.

Kćerka Željka Komšića je pozitivna na koronavirus zbog čega je na testiranje morao i sam Komšić, što je, ujedno, i razlog zbog  kojeg nije prisustvovao sastanku.

- S obzirom na to da je njegova kćerka pozitivna na koronu, a sve kako bi se utvrdilo da li, onda, može putovati u Bruxelles, umjesto predsjednika, sastanku je prisustvovao savjetnik Slaven Kovačević - rečeno je za Avaz.ba.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...